2-dagarscamp med logi och helpension

Skinnskatteberg 17-19/12

2-dagarscamp med fokus på olika tekniker för passning och skott

Åldersklass 2000-2010

Individuellt upplägg med möjlighet för varje deltagare att träna utifrån sin kunskapsnivå. Främsta syfte att skapa bättre förutsättningar för långsiktig individuell utveckling, genom en ökad kunskap och större förståelse kring momentet tillslag. Träning sker i mycket fina Systemairhallen med inkluderat boende precis intill fotbollshallen.

N

Åldersklass 2000-2010

N

Individuell träning i grupp

N

Deltagarantal max 18

N

Instruktör Eija Feodoroff

Logi med helpension

Ankomst sker fredag em./kväll.
Därefter följer 2 heldagar med  praktik och teori. Totalt 8 tim träning och 2 tim videoanalys. Klicka HÄR för fullständigt program.

Systemairhallen
Idrottsvägen 1
739 30 Skinnskatteberg

Kommentar med anledning av Covid-19

Vi planerar och genomför våra arrangemang enligt gällande rekommendationer och riktlinjer
från Folkhälsomyndigheten. En riskbedömning har gjorts utifrån det underlag som Folkhälsomyndigheten uppmanar oss som arrangör att förhålla oss till. Dokumentationen kommer att ingå i den fullständiga förhandsinformation som delges anmälda spelare via mail senast 7 dagar innan campen. Tillsvidare följer vi händelseutvecklingen och håller oss fortsatt uppdaterade om Folkhälsomyndigheten och deras bedömning.

Anmälan

Anmälan förutsätter fullständig information enligt efterfrågade uppgifter nedan (obligatoriska fält *). En anmälan kan endast ses som definitiv efter mottagen bekräftelse från fredrik@tillslag.se. Då flera anmälningar kan inkomma på kort tid, reserverar vi oss för att campen kan ha blivit fullbokad strax innan vi mottog er anmälan.

Kostnad: 3595:-
Inkluderar *8 tim praktik *2 tim teori *logi fredag-söndag med helpension (kvällsmål fredag – lunch söndag) samt *träningskit från Puma.
Klicka HÄR för fullständigt program.

Vi efterfrågar ditt personnummer för att kunna skapa ett kundnummer i våra register som hanteras av Fortnox som är en leverantör av webbaserade program för bland annat bokföring, fakturering, orderhantering. Efter att vi mottagit er inbetalning raderar vi ditt personnummer på denna anmälningssida så att det därefter endast finns registrerat på vårt medlemsabonnemang hos Fortnox.
Vi erbjuder logi med helpension för en eller två anhöriga. I detta fall bor ni tillsammas med spelaren i ett gemensamt tvåbäddsrum med möjlighet till extrasäng för totalt 3 personer som mest. Kostnaden för logi fre-sön med totalt 7 måltider är 1300:-/anhörig.
Någonting för övrigt som ni önskar att meddela oss?
Härmed godkänner jag att Eija Feodoroff AB kan filma och fotografera mitt barn under lägret och att materialet kan komma att nyttjas i reklamsammanhang, utbildningsändamål eller annan kommunikation som går att relatera till Eija Feodoroff AB och företagets verksamhet, utan att jag, mitt barn eller annan part kommer att begära krav på ersättning av något slag.
Läs mer via länken nedanför denna anmälan

”Varje gång du tar emot bollen, passar, slår ett inlägg
eller skjuter så är vi inne på tillslag. Tänk dig också
att du gör detta i mängder av olika situationer, på olika
delar av planen, i olika kroppsvinklar och hastigheter.
Självklart finns det då en del att prata om och arbeta med,
inte minst när tekniken många gånger behöver
justeras beroende på situation.”

Vi berättar gärna mer!

Kontakta oss för mer information och kostnadsförslag.
Bokningsförfrågan till fredrik@tillslag.se.

KONTAKT

Fredrik Johansson
fredrik@tillslag.se
070 278 11 94

Eija Feodoroff
eija@tillslag.se
070 278 11 64

Amanda Feodoroff
amanda@tillslag.se
073 577 40 56

© 2021 Eija Feodoroff AB. Alla rättigheter reserverade.